frustratie

Over vanalles en nog wat, wat je ergens anders niet kwijt kan.
Plaats reactie
thomas

frustratie

Bericht door thomas » 25 okt 2013, 18:27

bij het uitpakken van een gekochte pelletkachel in juli van dit jaar zat er een grote barst in de voorkant .. we kunnen de pelletkachel nog gebruiken (aan de bovenkant, een raster die je eruit kan halen) maar na een tiental mails en telefoons doet de winkel nog steeds niets..ze reageren niet op mails en aan de telefoon zeggen ze steeds hetzelfde..."het komt wel", geen excuses, niets, nul... het ging zogezegd deze week zijn! maar weeral niets... een aangetekende brief zal niets veranderen veronderstel ik... ik weet niet of ik de leverancier mag vernoemen..misschien dat er nog mensen mee sukkelen ( in de buurt van turnhout)

Charles
Pellet-specialist
Berichten: 110
Lid geworden op: 08 jul 2013, 17:55
Contacteer:

Re: frustratie

Bericht door Charles » 25 okt 2013, 19:08

Een aangetekend schrijven is het eerste wat je doet als je voelt dat er geen samenwerking tot stand komt. Dit is je enige bewijs van juist handelen als je het ooit voorlegt aan je rechtsbijstand.
Mail hen tevens met de vraag of je je uitleg en klacht persoonlijk moet komen toelichten bij de volgende opendeur die ze houden. Dat durft ook al eens wat druk zetten ;-)
U zeker niet laten doen, want met de weinige woorden die ik hier lees voel ik dat het van hun kant nooit tot een spontane oplossing zal komen.
Veel suc6 met de verdere afhandeling...

Gebruikersavatar
Koen
Site Admin
Berichten: 495
Lid geworden op: 24 sep 2012, 22:04
Locatie: Sint-Joris-Weert
Contacteer:

Re: frustratie

Bericht door Koen » 26 okt 2013, 10:36

Inderdaad, niet aarzelen om een aangetekend schrijven te sturen met de vermelding erin van je eerdere telefonische gesprekken en dat, als het niet afgehandeld wordt binnen een redelijke termijn, je genoodzaakt bent verdere stappen te ondernemen.
Houtpelletsfan van het eerste uur
Baxi/HS Tarm Multi-Heat 2.5 24kW pelletketel
http://www.pelletsforum.be

Plaats reactie

Terug naar “ChitChat”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten